Bestyrelsen

Heidi L Enemark

Formand for DSSP

National koordinator for ESCCAP-DK

 

Er seniorforsker og leder af det parasitologiske laboratorium ved DTU-Veterinærinstituttet. Heidi blev dyrlæge i 1991 og har desuden en ph.d-grad i intern medicin/molekylær parasitologi. Hun har en baggrund i blandet praksis samt mangeårig erfaring med parasitologisk diagnostik, rådgivning af praktiserende dyrlæger og myndigheder, undervisning og forskning.

Heidi har bla. ansvaret for overvågning af parasitære sygdomme hos vildt - i særdeleshed infektioner forårsaget af trikiner og rævens dværgbændelorm, som kan overføres fra dyr til mennesker. Hendes forskningsinteresser omfatter især encellede parasitter, samt sygdomsudvikling og smittetransmission hos både produktionsdyr og kæledyr.

Heidi bor i Værløse med mand, 2 "børn" og 3 gravhunde.  

 

 

Stig Milan Thamsborg

Bestyrelsesmedlem (sekretær)

Dansk repræsentant i ESCCAP Europe

 

Er professor i veterinær parasitologi på Københavns Universitet og har mere end 30 års erfaring indenfor veterinærmedicin. Efter nogle år i blandet praksis har han fokuseret indsatsen omkring undervisning og forskning. Stig har været involveret i en lang række forskningsprojekter vedrørende eksperimentel og klinisk parasitologi hos produktionsdyr og kældedyr med fokus på epidemiologi, populationsdynamik, diagnostik og kontrol. Han har tillige solid kendskab til zoonotiske parasitter (dvs. parasitter, der kan smitte mellem dyr og mennesker), og har mangeårig erfaring med økologiske produktionssystemer og non-kemisk behandling af parasitære infektioner.

Stig bor i Gentofte med kone og en brun labrador.

Hanne Werner

Bestyrelsesmedlem

 

 

Er praktiserende dyrlæge og har igennem hele sin hidtidige karriere udelukkende arbejdet med hunde, katte og mindre smådyr både som ansat assistent, selvstændig og medejer. Hanne er netop startet på et nyt kapitel der hedder: opkøbt af kapitalfond.

Hendes faglige interesser omfatter hud (herunder optimal og forebyggende fodring og pleje, atopi, foderintolerance, endokrinologi, ektoparasitter, hudtumorer m.m.), intern medicin, ansvarlig brug af antibiotika, infektionskontrol, gastroenterologi - og parasittære infektioner.

Hanne bor i København V sammen med mand, datter, hund og kat. 

 

 

Astrid Ingstrup

Bestyrelsesmedlem (kasserer)

 

 

Uddannet dyrlæge i 2002, og har siden 2007 være ansat som praktiserende dyrlæge på St. Merløse Dyreklinik. Tidligere ansættelser omfatter smådyrspraksis i Gentofte, Allerød og Skovlunde.

Astrid arbejder udelukkende med smådyr såvel hunde og katte som gnavere, fugle og krybdyr. Hun behandler både medicinske og kirurgiske patienter.

Astrid bor i Holbæk med mand og søn, heste, hunde og katte.

 

 

Tina Vicky Alstrup Hansen

Suppleant

Postdoc, KU-SUND

Charlotte Bjørnvad

Suppleant

Professor i intern medicin, KU-SUND

Jesper Monrad

Revisor

Lektor i veterinær parasitologi (pensioneret), KU-SUND